Panda wrote:było już szczanie pod prysznicem i mycie zębów przy odkręconej wodzie?
grrrr jeszcze dołożę do tego smarkanie do zlewu/wanny przy myciu zębów/buzi bleeeeee
Moderator: XmichassX
Panda wrote:r27 wrote:zarejestrowalem sie na hc.pl,powodzenia
jakbyś nie wiedział to też masz bana odwieszonego, amnestia była
Zostałeś dożywotnio wyrzucony z tego Forum.
Aby uzyskać więcej informacji skontaktuj się z Administracją Forum.
Twoja nazwa użytkownika została zbanowana.
pani olga wrote:mam parę rzeczy, które mnie strasznie brzydzą i właśnie moje ciało reaguje strasznymidreszczami - np. dotykanie waty (płatki kosmetyczne ok, ale wata wa\ta to coś okropnego),wsadzanie ręki do mąki, trzeszczenie śniegu na mrozie i piasku pod stopami
PPC wrote:Śląsk przeprasza za swą zajebistość
pani olga wrote:z koleżanką kiedyś robiłysmy ciasteczka francuskie ze szpinakiem, tylko ona zapomniała umyć szpinak przed zamrożeniem, więc były ciasteczka z ziemią i spzinakiem, tak to zepsuło trochę tę wytworną potrawę[prezes] wrote:W Polsce już nie ma takiej biedy, żeby żreć piach. <Drozda>
Pak88 wrote:pani olga wrote:z koleżanką kiedyś robiłysmy ciasteczka francuskie ze szpinakiem, tylko ona zapomniała umyć szpinak przed zamrożeniem, więc były ciasteczka z ziemią i spzinakiem, tak to zepsuło trochę tę wytworną potrawę[prezes] wrote:W Polsce już nie ma takiej biedy, żeby żreć piach. <Drozda>
To się nazywa ekologiczne jedzenie.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest