cyberlola wrote:jedna baba drugiej babie...

Moderator: XmichassX
cyberlola wrote:jedna baba drugiej babie...Polska77 wrote:Kiedyś gdzieś ktoś mówił że ktoś
L.A.O. wrote:I jeszcze jedno, był to nasz ostatni głos w tej dyskusji. Teksty można przeczytać na naszej stronie www.karcer.com lub usłyszeć na koncertach. I tak będą tacy co usłyszą to co chcą usłyszeć.
W tym także w karcerach!!Nikodem15 wrote:Nie mam skrupułów przed nazwaniem mroznkami ideologii, która doprowadziła do bezsensownej śmierci wielu ludzi
Czy lojalność polega na wywyższaniu się?Nikodem15 wrote:A lojalność wobec własnej rasy? Rasy sie nie wybiera i nie uważam aby przynalezność do którejkolwiek rasy uprawniała do wywyższania sie ponad inne czy do czucia się gorzym od innych.
To jednak nie powód żeby popierać marksizm-leninizm.Nikodem15 wrote:Nalezy dostrzegać swoje zalety i wady i dostrzegac je u innych, a uważam, że akurat rasa jest jednym z mniej istotnych kryteriów w ocenie człowieka.
Tak samo jak można nie utożsamiać się z nimi słuchając jej.Nikodem15 wrote:Czy słuchanie Karceru stoi w sprzeczności z członkostwem w NOP? Nie sądze, różne rzeczy się zdarzają, można słuchać kapeli nie utożsamiając się z jej tekstami.
Nie odnajdujesz - a szukasz? To ma kurwa do tematu rozmowy, że jeśli głoszę, że mi się nie podoba by ktoś zbierał ode mnie podatki to nie jestem za tym kimś a przeciw niemu. Może jednak bardziej nieschematyczne było by stanięcie w obronie babci lub wytłumaczenie kolegom z podwórka, żeby poszli "kroić" tych którzy ich "kroją" zamiast zasłanianie się tymi, którzy przede wszystkim chronią tych którzy "kroją" na poważną kasę.Nikodem15 wrote:Ja żadnego przekazu narodowego w tekstach Karceru nie odnajduję
Vibovit wrote:Nie odnajdujesz - a szukasz? To ma kurwa do tematu rozmowy, że jeśli głoszę, że mi się nie podoba by ktoś zbierał ode mnie podatki to nie jestem za tym kimś a przeciw niemu. Może jednak bardziej nieschematyczne było by stanięcie w obronie babci lub wytłumaczenie kolegom z podwórka, żeby poszli "kroić" tych którzy ich "kroją" zamiast zasłanianie się tymi, którzy przede wszystkim chronią tych którzy "kroją" na poważną kasę.Nikodem15 wrote:Ja żadnego przekazu narodowego w tekstach Karceru nie odnajduję
herr bert wrote: ale nie do końca Twój post rozumiem, a w szczególności:
Mecenas wrote:a to co było nagrane w latach 80-tych to można jakoś dostać/posłuchać, niektórych nagrań nie znam a ciekaw jestem jak brzmią
panda z puszczy wrote:Kasza wrote:fish111 wrote:<:<
[ Dodano: 17-04-2007, 17:07 ]
Zgadzam się w całej rozciągłości i gratuluję debiutu.
no zdecydowanie mocne wejście
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests