Seriale
Moderator: XmichassX
no co ty, hound przeciez bedzie sie pizgal w nastepnym sezonie (wiesz jak dowiemy sie o innym czerwonym kaplanie ktory wskrzesza umarlych, jak matke ari np.
)
snola co nic niewie po tym jak zostanie szefem wron zajebia w nastepnym choc i to nie jest pewne bo ta tlusta kurwa (autor) dala mu szanse na przezycie... ale zamiast pisac nastepne tomy bawi sie w kino

snola co nic niewie po tym jak zostanie szefem wron zajebia w nastepnym choc i to nie jest pewne bo ta tlusta kurwa (autor) dala mu szanse na przezycie... ale zamiast pisac nastepne tomy bawi sie w kino
bo w madaface siedzi policjant i dobrze spełnia swoje zadanie
-
- Eurosceptyk
Inspektorzy z "W 11" dziś rano rozpracowywali międzynarodową siatkę pedofili.Tropy prowadziły do USA i Niemiec.Zaczęło się od porwania dwóch chłopców,z których jednemu udało się uciec.Drugiego Bartka Sikorskiego udało się uratować w ostatniej chwili,gdy pedofile już mieli go sprzedać za granicę.W toku śledztwa,wyszło na jaw,że Sikorskiego sprzedał własny ojciec.Szkoda chłopaka,trauma na całe życie...Niejasny był też udział w procederze Siwego,którego pseudonim padł podczas przesłuchania kidnapera.Pedofile rzekomo mieli się powoływać na niego gdy angażowali porywacza...
- old crewman
- Honorowy Czytelnik Wyborczej
-
- Eurosceptyk
old crewman wrote:Rozumiem, że pierwszy sezon oglądasz. Ogólnie jak zwykle: pomysł był dobry, wykonanie już mniej.
Szkoda,że na temat "W 11" nie masz nic do powiedzenia...Oglądasz to?Kidnaper poszedł siedzieć,tak jak ojciec Sikorskiego i dwóch pedofili.Podobno jeszcze 20 osób zatrzymano ale nie wiadomo czy był wśród nich Siwy?Niby dawno temu zaszył się gdzieś w Niemczech mówili i tyle...
Byłem dziś w mieście.W okolicy śmietnika widziałem jak jeden elektro punk czy metal do domu już wracał.Cały na czarno jak żałobnik .W jednej ręce ciągnął ramę,w drugiej koło niósł,widełki złamał.
Kupiłem kolanko do pieca i dwa krany,mniejszy na damską rękę i większy.Kolanko dałem instruktorowi.Jak nahajcuje będzie zadyma.
[ Dodano: 05-08-2014, 16:10 ]
Dziś rano obejrzałem "Księdza Mateusza".Członkowie śląskiej ośmiornicy korzystali z lewych zwolnień lekarskich.Na trop tego procederu wpadł Dworak i przypłacił to życiem.W morderstwo próbowano wrobić Pluskwę.Zabójcą okazał się jednak ochroniarz mafioza przebrany za pielęgniarza.Wszystko się dobrze na szczęście skończyło.
Ps.Wspominałem kiedyś,że ruda kotycha się w budzie okociła i ze szczeniakami mieszkała.Myślałem, że nie żyją bo gdzieś zniknęły,a okazało się że przeniosła je do garażu i już ładne wyrosły.Szczeniaki kotychę traktują jak drugą matkę.Bawią się z nią,liżą,zaczepiają.Kiedy małe kotki przyniosę też się z nimi bawią.Choć i zdarza się,że się żrą między sobą.
[ Dodano: 05-08-2014, 16:10 ]
Dziś rano obejrzałem "Księdza Mateusza".Członkowie śląskiej ośmiornicy korzystali z lewych zwolnień lekarskich.Na trop tego procederu wpadł Dworak i przypłacił to życiem.W morderstwo próbowano wrobić Pluskwę.Zabójcą okazał się jednak ochroniarz mafioza przebrany za pielęgniarza.Wszystko się dobrze na szczęście skończyło.
Ps.Wspominałem kiedyś,że ruda kotycha się w budzie okociła i ze szczeniakami mieszkała.Myślałem, że nie żyją bo gdzieś zniknęły,a okazało się że przeniosła je do garażu i już ładne wyrosły.Szczeniaki kotychę traktują jak drugą matkę.Bawią się z nią,liżą,zaczepiają.Kiedy małe kotki przyniosę też się z nimi bawią.Choć i zdarza się,że się żrą między sobą.
Extinct - taki serial z hale berry (czy cos) ostatnio wyczailem, zapowiada sie zajebiscie choc musze napisac w stylu franka "odwolaja" tzn. spierdola pewnie po calosci
po pilocie i pierwszym odcinku mam ochote na wiecej, a jest juz w wypozyczalniach jakies 5
po pilocie i pierwszym odcinku mam ochote na wiecej, a jest juz w wypozyczalniach jakies 5
- swen_hanawald
- Ksenofob
Ostatn io obejrzałem kilka odcinków sons of anarchy.
Goście to zwykli frajerzy co swoje chujowe zachowanie będą zawsze usprawiedliwiac swoim kodeksem albo dbaniem o rodzinę.
Przeciętna fabuła i dosyć przewidywalna, coś na poziomie strażnika teksasu- nie ma szału ale ogląda się bo nie ma nic innego.
chuj im w dupe.
no dobra trochę mnie zaciekawiło.
Goście to zwykli frajerzy co swoje chujowe zachowanie będą zawsze usprawiedliwiac swoim kodeksem albo dbaniem o rodzinę.
Przeciętna fabuła i dosyć przewidywalna, coś na poziomie strażnika teksasu- nie ma szału ale ogląda się bo nie ma nic innego.
chuj im w dupe.
no dobra trochę mnie zaciekawiło.
- old crewman
- Honorowy Czytelnik Wyborczej
skins oglądam. nie wiem dlaczego wczesniej myślalem, ze to o pedałach. bardzo luzuje pomimo iz jest przerysowany do granic mozliwosci
-Pewna znana krytyk, dyrektorka poważnego muzeum w Pradze, napisała "Przeszkadza mi skłonność Saudka do kiczu. Co by jej Pan odpowiedział, gdyby nadarzyła się okazja"
-Ona wie, co bym jej odpowiedział, bo to była moja kochanka. I jej córka także.
-Ona wie, co bym jej odpowiedział, bo to była moja kochanka. I jej córka także.
Skins dwa pierwsze sezony zajebiste, trzeci i czwarty wciąż na dobrym poziomie, a piąty i szósty niestety widoczny spadek formy. Na raty oglądam siódmy, który ma poskładać i zakończyć wątki niektórych postaci, ale zaciąłem się kilka miesięcy temu na czwartym odcinku - odtrąca mnie trochę to, że jest zbyt poważny i praktycznie pozbawiony wątków komediowych.

-
- Eurosceptyk
W telewizji widziałem dziś serial czy film przyrodniczy.Gdzieś w Ameryce chyba,znaleźli popękane żaby z wyjedzoną wątrobą.Zastanawiali się jak to możliwe.Stwierdzili,że to niby wrony wydziobywały ten organ gdy płazy odbywały gody.Wyłączyłem to bo akurat był obiad.Nie wiem co myślicie o emisji takich gówien w porze obiadowej....To samo reklamy preparatów na srakę czy hemoroidy w czasie jedzenia...Na miejscu kierownika,odpowiedzialnego za to,wyjebałbym na zbity ryj z tv.
-
- Eurosceptyk
-
- Eurosceptyk
z pewnym opuzniemiem zaczolem breaking bad, wiem pizda jestem ale musialem odczekac, wyczyscic mozgowie po roli typa w malcolmie
ta czarnowlosa dupencja w drugim sezonie, ta co ja ten kretyn posuwa....
...o kurwa mac! moglbym pizgac ja po ryju kutasem az by mi odpadl
co tam
dalbym jej sie wyruchac w dupala wiekim mudzynskim plastikowym kutasem na pasku
ufffff
fap, fap, fap.....
ta czarnowlosa dupencja w drugim sezonie, ta co ja ten kretyn posuwa....
...o kurwa mac! moglbym pizgac ja po ryju kutasem az by mi odpadl
co tam
dalbym jej sie wyruchac w dupala wiekim mudzynskim plastikowym kutasem na pasku
ufffff

fap, fap, fap.....
-
- Eurosceptyk
Obejrzałem "Był sobie człowiek",animowany serial,chyba francuski.Odcinek był o jakimś ruskim carze.Wiele ciekawych rzeczy można się dowiedzieć.Ale może od początku.
https://www.youtube.com/watch?v=XfJLC6y26us
https://www.youtube.com/watch?v=XfJLC6y26us