Obrońcy Lecha
Moderator: XmichassX
parafrazując Konja ten krawat musiała mu wiązac córka Mao Tsetunga. Znakomita kamizelka
obrane kiszone ogórki, to wyższa szkoła jazdy, sam za takimi przepadam

obrane kiszone ogórki, to wyższa szkoła jazdy, sam za takimi przepadam
-Pewna znana krytyk, dyrektorka poważnego muzeum w Pradze, napisała "Przeszkadza mi skłonność Saudka do kiczu. Co by jej Pan odpowiedział, gdyby nadarzyła się okazja"
-Ona wie, co bym jej odpowiedział, bo to była moja kochanka. I jej córka także.
-Ona wie, co bym jej odpowiedział, bo to była moja kochanka. I jej córka także.
-
- 100% Conservative Punk
Nasz ekspert już wie jak rozwiązać kwestię ukraińską:
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title, ... omosc.html
"gdy ruszałem do Okrągłego Stołu, w stoczni popierało mnie ze 150 osób, a wokół krążyły samochody z uzbrojonymi zomowcami. - I co? Miałem powiedzieć generałowi Kiszczakowi, że go aresztuję i zdekomunizuję?! Ludzie, weźcie młotki i stuknijcie się w głowy!"

http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title, ... omosc.html
No Hope = No Fear
- TwojStary77
- 100% Conservative Punk
r27 wrote:złośliwi twierdzą że mędrzec nie zabiera stanowczego głosu w sprawie Krymu bo jescze komuś na Kremlu przyjdzie do głowy by jaikieś archiwalia podrzucić do Warszawy
Wykrakałeś, na razie Bolek z rozdwojeniem walczy i nie bardzo wie co z tym zrobić:
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title, ... &_ticrsn=3
No Hope = No Fear
- old crewman
- Honorowy Czytelnik Wyborczej
- swen_hanawald
- Ksenofob
- old crewman
- old crewman
No więc jak sam widzisz pewne zachowania w naszej kulturze nie uchodzą ..nie oznacza że akurat mnie to szokuje (spanie pod sklepem na ślubie) ale rozumiem tych którzy nie są tym zachwyceni.
No więc w europejskiej kulturze wieszanie symboli religinych w kiblu to albo głupota, ignorancja albo chęć upokorzenia... stąd też Bolesław wg mnei zaragował prawidłowo
człowiek noszący pewien symbol w klapie obruszył sie gdy zobaczył ów symbol przy klopie, nie ukradł ale poprosił by mu ten obrazek ofiarowano, więc obiektywnie zachował się z klasą
bardziej by mnie zaskoczyło gdyby obojętnie koło czegoś takiego pzrechodził
No więc w europejskiej kulturze wieszanie symboli religinych w kiblu to albo głupota, ignorancja albo chęć upokorzenia... stąd też Bolesław wg mnei zaragował prawidłowo
człowiek noszący pewien symbol w klapie obruszył sie gdy zobaczył ów symbol przy klopie, nie ukradł ale poprosił by mu ten obrazek ofiarowano, więc obiektywnie zachował się z klasą
bardziej by mnie zaskoczyło gdyby obojętnie koło czegoś takiego pzrechodził