Plotki
Moderator: XmichassX
-
- Czytelnik Wyborczej
Plotki
Może powiele temat, chciałbym zdementować pogłoski, jakoby Nitersi rozpadli się po warszawskim koncercie z Bulbami w No Mercy. Kapela istnieje jeszcze? Mam nadzieję, że tak. Choć czekam na odpowiedź.
Trzeci album Incomunicado! Na 15 urodziny zespołu! Trzecia płyta olsztyńskich Incomunicado to kawał historii zespołu.
Znalazły się tu zarówno stare kompozycje z pierwszej połowy lat 90'-tych, albumów "nik la police" oraz "czy warto ginąć? gdy chce się żyć" ,aż po najnowsze numery zespołu. Kapela na nowo zarejestrowała 21 numerów, więc całość brzmi spójnie i dobrze. To coś dla fanów polskiego punk rocka z licznymi wpływami hardcore.
Stare numery nagrane na nowo z wokalistą znanym z zepołu Niters, który na dobre zagrzał już sobie miejsce w Incomunicado!
Cztery numery z nowej płyty oraz klip na:
http://www.myspace.com/incomunicadopunk
takie coś znalazłem

No Hope = No Fear
- PunxNotRed
- Czytelnik Wyborczej
jak będzie przerwa w piciu to se jeszcze pogramy obecnie Adam napiera w Fajrant ja troszki w Incomunicado i w Motör Dead reszta jeszcze się ogarnia ciężko przestać chlać z dnia na dzień ale Kaczka sygnalizował że niedługo będzie gotów do grania czekamy na Wariata koczuje w norwegii
Last edited by PunxNotRed on 21-11-2010, 11:58, edited 1 time in total.
PunxNotRed wrote:jak będzie przerwa w piciu to se jeszcze pogramy obecnie Adam napiera w Fajrant ja troszki w Incomunicado i w Motör Dead reszta jeszcze się ogarnia ciężko przestać chlać z dnia na dzień ale Kaczka sygnalizował że niedługo będzie gotów do grania
ejejej, a macie zamiar w tym roku zagrać jeszcze jakiś koncert?

pzdr
- PunxNotRed
- Czytelnik Wyborczej